Clickfit Evo module klem universeel grijs 1008020

Clickfit Evo module klem universeel grijs 1008020
Clickfit Evo module klem universeel grijs 1008020
Clickfit Evo module klem universeel grijs 1008020
2 Reviews | Review toevoegen
Clickfit Evo module klem universeel grijs 1008020 . De Clickfit Evo universele moduleklem is vervaardigd uit hoogwaardig staal met een speciale “Magnelis” coating voor optimale...

Artikelnummer

2850198866

Verzendkosten

€ 6,75

€ 2,60 *
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vragen over dit product?

Klik op de mail button

Clickfit Evo module klem universeel grijs 1008020.


De Clickfit Evo universele moduleklem is vervaardigd uit hoogwaardig staal met een speciale “Magnelis” coating voor optimale corrosiebestendigheid. De moduleklem wordt standaard geassembleerd geleverd en is geschikt voor alle geframede zonnepanelen met een dikte tussen 30 en 50 mm. Door het slimme ontwerp is hij te gebruiken als middenklem en – in combinatie met de eindkap – ook als eindklem. Het ontwerp voorziet daarnaast in potentiaalvereffening tussen de zonnepanelen. De universele moduleklem bijt door de anodisatielaag van de het zonnepaneel en zorgt ervoor dat de zonnepanelen onderling doorverbonden zijn wanneer het systeem geaard dient te worden. De klemmen zijn standaard uitgerust met diefstal vertragende schroeven en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Middels een torx schroefbit T30 worden de klemmen vastgedraaid, de T30 schroefbit kunt u eenvoudig mee bestellen. 


ClickFit EVO; universeel en snel

Het montagesysteem bestaat uit 4 componenten waarmee u alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak kunt monteren. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om dit montagesysteem twee keer zo snel te plaatsen.

Flexibel en eenvoudig monteren

Gaat u aan de slag met Clickfit EVO, dan heeft u aan één stuk gereedschap genoeg. De revolutionaire haak- en kliktechniek maakt andere gereedschappen overbodig. Dankzij het slimme ontwerp van dit innovatieve montagesysteem kunt u de panelen zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

De klik met de klant

Met ClickFit EVO blijft de dakconstructie van de eindgebruiker volledig intact. Het is niet nodig om te boren in de bestaande dakconstructie. De universeel verstelbare dakhaak past op alle dakpan/panlat-combinaties en de doordachte waterkering gaat lekkage op een slimme manier tegen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Robert Hampsink - 30-01-2022 22:31

Helemaal goed alles past 100%

Robert Hampsink - 11-08-2021 00:51

helemaal goed

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl