Plug-in zonnepaneel setje

Plug-in zonnepaneel sets, eenvoudig, voordelig, stekkerbaar!

Te weinig oppervlakte om een groot aantal zonnepanelen te plaatsen? Met deze plug-in zonnepaneel sets is het mogelijk om 1 of 2 zonnepanelen te plaatsen zodat er toch geld verdiend kan worden! Wij bieden een compleet zonnepanelen pakket(je) aan (doe het zelf), compleet geleverd tot aan het stopcontact! Bestel eenvoudig de bijpassende energieopbrengst meter mee en bekijk realtime op je smartphone de live opbrengst en totale opbrengst van de zonnepanelen.
Weergave:Plug & play zonnepaneel pakket met 1 of 2 zonnepanelen. Wat deze sets enorm poplair maakt is dat er met weinig plaats toch stroom opgewekt kan worden en er dus ook geld verdiend kan gaan worden met de zon! Op een later moment zijn deze sets ook makkelijk uitbreidbaar en kan zodoende een groter systeem gecrieeërd worden! 

Doe het zelf zonnepaneel pakket

Deze zonnepaneel plugin sets kunnen met gemak zelf opgezet worden en worden compleet geleverd tot aan het stopcontact.
Montagesysteem, zonnepaneel, bekabeling, stekker en micro-omvormer zitten in een plugin set.

Plug and play zonnepanelen met stekker:
 

Doe-het-zelf Zonnepaneel Set: De Kracht van Plug & Play

Ervaar de eenvoud van zonne-energie met onze doe-het-zelf Plug & Play zonnepaneel set. Deze set maakt de installatie van zonnepanelen zo eenvoudig als het aansluiten van een lamp. Je hebt geen ingewikkelde aanpassingen in de meterkast nodig en je hoeft geen beroep te doen op een dure installateur. Het is echt zo simpel als aansluiten en beginnen met besparen.

Onze Plug & Play zonnepanelen zijn ontworpen om naadloos in je huishouden te integreren. Zodra je de panelen aansluit op een geaard stopcontact, wordt de opgewekte stroom direct verdeeld over de apparaten in je huis. Gebruik je even geen apparaten, dan wordt de overtollige stroom teruggeleverd aan het net. Dit betekent dat je vanaf dag één bespaart op je energiekosten en je energierekening blijvend verlaagt.

Onze doe-het-zelf zonnepaneel set wordt standaard geleverd met een montage systeem voor een plat dak, maar is ook geschikt voor andere daktypes. Het plat dak montage systeem kan zelfs op de grond worden geplaatst, waardoor je de vrijheid hebt om de panelen te plaatsen waar je maar wilt.

Kortom, met onze doe-het-zelf Plug & Play zonnepaneel set profiteer je van de vele voordelen van zonne-energie, zonder de complicaties en kosten van traditionele zonnepaneel installaties. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op een eenvoudige en betaalbare manier wil overstappen op duurzame energie. Ontdek vandaag nog de kracht van Plug & Play!Onze pakketten worden compleet geleverd, u hoeft alleen maar het montagesysteem op te zetten, zonnepaneel erop te bevestigen en kabels in te steken, een echt DHZ zonnepaneel pakket.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl