Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn efficiënt, esthetisch en van uitstekende kwaliteit. Van der Valk Solar bied u alle voorkomende montagematerialen voor schuine daken, platte daken en vrijstaande constructies. Speciaal voor een klein dak heeft Valk Solar het ValkDouble, ValkTriple of het ValkQuattro systeem ontwikkeld, met dit montagesysteem voor zonnepanelen plaatst u meerdere zonnepanelen op een (klein) platdak. Met de kant en klare pakketten montagesystemen voor platte daken óf voor schuine daken zoals de Valkbox 1 of de Valkbox 2 hebt u alles in huis om uw zonnepanelen te plaatsen. Ook voor de montagematerialen voor zonnepanelen geldt dat we deze vanaf 100 euro gratis verzenden, uw portrait opstelling of landscape opstelling vind u hier.

Geen ruimte om zonnepanelen te plaatsen op uw schuine dak of platte dak? Valk Solar heeft hiervoor de Valkluifel uitgevonden met een hellingshoek van 30 graden die tegen de gevel gemonteerd kan worden en daarop kunnen de zonnepanelen geplaatst worden in een landscape configuratie.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Zonnepanelen plaatsen op klein plat dak

Speciaal voor de kleine platte daken heeft Valk Solar een zonnepanelenschans ontworpen die het mogelijk maakt om meerdere zonnepanelen achter elkaar te leggen in de vorm van een schans met een minimale hoogte. Plaats eenvoudig met de zonnepanelenschans meerdere panelen achter elkaar, ideaal als de ruimte beperkt is. De zonnepanelenschans is verkrijgbaar voor 2,3 of 4 panelen, resp. ValkDouble, ValkTriple of ValkQuattro.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company