Metaalschroeven M3/M4

Metaalschroeven M3/M4
De metaalschroef M3 of M4 is een veelgebruikte schroef soort, vooral op elektro gebied wordt deze metaalschroef M3 of M4 vaak gebruikt. In centraaldozen (in het plafond) wordt de M4 metaalschroef gebruikt terwijl in de wand in een inbouwdoos de metaalschroef M3 gebruikt wordt. Deze metaalschroeven van M3 en M4 worden in diverse lengtes aangeboden zodat er altijd een voor u geschikte maat leverbaar is.
Weergave:Elektra schroeven

Gebruik ten alle tijden de juiste elektro schroef om beschadiging aan de schroefdraad in de centraaldoos of inbouwdoos te voorkomen. De dunne M3 schroeven worden gebruikt om schakelmateriaal vast te zetten op een nieuwere inbouwdoos, de oudere modellen zijn nog vaak van metaal en hebben een dikkere M4 schroef nodig voor bevestiging, ook zijn deze kleinere metalen inbouwdozen niet geschikt voor inbouw schakelmateriaal maar voor opbouw schakelmateriaal.

Welke schroef voor inbouwdoos?

Inbouwdozen in de muur die geschikt zijn voor inbouw schakelmateriaal hebben dus een M3 schroefje nodig, de lengte is afhankelijk van de dikte stuukwerk of tegelwerk. Ook zijn de M3 schroefjes vrij makkelijk op maat te knippen met een scherpe tang, of een draad knipper.

Welke schroef voor centraaldoos?

voor het vastzetten van een centraaldoosdeksel of een lamp aan de centraaldoos in het plafond is er een M4 schroef nodig, ook hierbij geld dat de lengte weer afhankelijk is van de dikte stuukwerk of afwerking van het plafond.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl