Schakelmateriaal

Schakelmateriaal
Schakelmateriaal vervangen? Bij Euro-electronics.nl kunt u terecht voor verschillende soorten schakelmateriaal tegen groothandelsprijzen! Wij bieden u A-kwaliteit materialen van Busch Jaeger, Jung, Berker, Peha en Niko. Wij hebben een groot assortiment aan inbouw, opbouw, spatwaterdicht en draadloos schakelmateriaal zoals dimmers, schakelaars, wandcontactdozen en afdekramen op voorraad. Schakelmateriaal kopen kunt u eenvoudig bij Euro-electronics.nl.
Weergave:Dé webwinkel voor uw schakelmateriaal, wij hebben een uitgebreid assortiment schakelmaterialen. Inmiddels heeft Euro-electronics.nl naam opgebouwd op elektro gebied en doet haar uiterste best het assortiment uit te breiden waar mogelijk is. Mocht u op zoek zijn naar schakelmateriaal wat wij niet in onze webwinkel hebben staan dan kunt u ons mailen, wij helpen u graag aan het gezochte schakelmateriaal gegarandeerd tegen de laagste prijzen. Standaard schakelmateriaal heeft u al thuis binnen 48 uur!

Schakelmateriaal is een algemene benaming voor stopcontacten, lichtschakelaars, dimmers en de afdekmaterialen. Bij het kiezen van het gewenste schakelmateriaal is het van belang om niet verschillende merken met elkaar te mengen, een voorbeeld: een Busch Jaeger wandcontactdoos zal niet in een afdekraam van Jung passen en omgekeerd. Ook is het van belang om geen series met elkaar te mengen, Busch Jaeger standaard Reflex zal niet passen op Busch Jaeger Future schakelmateriaal, u dient dus hetzelfde schakelmateriaal te gebruiken.

Bij het vervangen van het schakelmateriaal in huis is het niet altijd noodzakelijk om ook de basiselementen te vervangen. Meestal zijn de schakelaars of dimmers van hetzelfde merk en hoeft alleen de inzetplaat en het afdekraam vervangen te worden. Inzetplaatjes voor stopcontacten zijn alleen voor de Busch Jaeger Reflex serie bestelbaar. Bij de keuze voor nieuwe stopcontacten hebt u meerdere opties zoals een kinderveilige wandcontactdoos of een geaard stopcontact of wellicht een wandcontactdoos zonder aarde.

Design schakelmateriaal wordt over het algemeen vaak gebruikt op plaatsen waar het schakelmateriaal goed zichtbaar is zoals boven het werkblad in de keuken of voor een strakke uitstraling op een wand of op kantoor.

Uiteraard kunt u bij Euro-electronics.nl terecht voor alle goedkope schakelmaterialen online van diverse fabrikanten zoals, Busch Jaeger, Jung, Gira, Berker en Niko.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl