Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Met het Tehalit kunststof plintkanaal systeem van Hager kunnen de kabels van je TV, radio, communicatie- en data netwerken op eenvoudige manier wijze worden weggewerkt en is de installatie makkelijk uitbreidbaar. Zie hier voor de kleurenkiezer te openen of klik op de rechter afbeelding. Klik hier voor de montagehandleiding.

De installatie kan op elk moment zeer éénvoudig worden veranderd of uitgebreid indien de inrichting van een ruimte wordt gewijzigd. Door het uitgekiende kliksysteem van de plintdeksels is uw bekabeling altijd eenvoudig bereikbaar. Een uitbreiding van een netwerk of een aanpassing in de kleur van de plint is daardoor eenvoudig te realiseren.

   


55mm-zuiver-wit
55mm zuiver wit
80mm-zuiver-wit
80mm zuiver wit
115mm-zuiver-wit
115mm zuiver wit
55mm-zwart
55mm zwart
80mm-zwart
80mm zwart
Onderdelen
Onderdelen

Standaard is het plintkanaal systeem voorzien van scheidingsschotten, die een scheiding geven tussen de audio/video kabels en stroombekabeling zodat er geen interferentie kan ontstaan.

De installatie op elk moment zeer éénvoudig worden veranderd of uitgebreid, indien de inrichting van een ruimte wordt gewijzigd. Door het uitgekiende kliksysteem van de plintdeksels is uw bekabeling altijd eenvoudig bereikbaar. Een uitbreiding van een netwerk of een aanpassing in de kleur van de plint is daardoor eenvoudig te realiseren.

De vele kleuren en designs maken het mogelijk om de plint precies op de ruimte af te stemmen. Onopvallend of in fraai contrast, klassiek of modern: altijd stijlvol én functioneel.

Aansluitingen die net niet op een handige plek zitten? Met het SL plintkanaal systeem heeft u de vrijheid om de aansluiting te plaatsen waar u wilt. En dus kunnen uw meubels dus ook op de gewenste plaats. Stopcontacten dus naast de kast in plaats van de kast noodgedwongen naast het stopcontact. Tv of stereo ergens anders? Geen probleem en vooral: geen toestanden met verleng snoeren en stekkerdozen. Gewoon een nieuwe cai-aansluiting en een extra stopcontact aan de andere kant van de kamer.

Zelfs aansluitingen voor de luidsprekers kunt u nu overal waar u wilt plaatsen. De snoeren worden netjes opgeborgen in de holle plint. Alles op elke gewenste plaats, netjes afgewerkt zonder snoeren over de vloer. En zonder hakken of breken! Het SL plintsysteem van Hager Tehalit kan los worden gebruikt, maar ook als onderdeel van het KISS systeem, een complete, flexibele huisinstallatie. Wat vandaag de standaard is kan morgen weer achterhaald zijn, het SL plintkanaalsysteem biedt u alle mogelijkheden voor nu en voor de toekomst!

Bijzonderheden plintgoot op een rij:

• De basis voor uw flexibele aansluitingen voor energie, data, radio/tv en telefoon
• Leverbaar in verschillende kleuren en designs
• Ook geschikt voor de speciale luidsprekeraansluitingen
• Plinten zijn hol, zodat snoeren van tv, radio, data- en communicatienetwerken opgeborgen kunnen worden
• Met scheidingsschotten om audio/video van stroombekabeling te scheiden
• Het opbouwsysteem is bij uitstek geschikt voor latere aanpassingen of uitbreidingen
• Geen hakken en breken meer nodig bij uitbreidingen
• Plintgoot die u niet meer hoeft te schilderen – bij hoeveel mensen blijft die klus niet tot het laatst liggen..


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company