Schemerschakelaar

Schemerschakelaar
Schemerschakelaars schakelen in zodra de duisternis valt en schakelen weer uit als het licht wordt, bij de meeste schemerschakelaars is dit instelbaar. Een schemerschakelaar kopen kunt u zeer voordelig bij Euro-electronics.nl. Voor het laten reageren op beweging hebben we de bewegingsmelders.
 
Weergave:

Wat is een schemerschakelaar?

Simpel gezegt is een schemerschakelaar een schakelaar die een lamp kan laten inschakelen als het donker wordt en deze weer laat uitschakelen als het licht wordt. Zie ook onze blog over schemerschakelaars.

Welke schemerschakelaar heb ik nodig?

Om vast te stellen welke schemerschakelaar er nodig is zal men eerst moeten kijken op welke plaats deze gaat komen. Aangezien er inbouwschemerschakelaars zijn kunnen ze dus ook in een armatuur worden ingebouwd. Als een opbouw schemerschakelaar volstaat dan zijn er enkele opties op de schemerschakelaar die gewenst kunnen zijn zoals een instelbare luxwaarde waarbij de lamp uit moet gaan of moet inschakelen maar een simpel klepje voor de sensor kan ook voldoende zijn om een standaard waarde in te stellen.

Goedkope schemerschakelaar of dure schemerschakelaar?

Uiteraard zit er kwaliteitsverschil tussen goedkoopste schemerschakelaars en duurdere schemerschakelaars, zoals de artikelbeschrijvingen laten weten zal er op een duurdere schakelaar meer opties kunnen zitten of de kwaliteit is een stuk beter.


Wij bieden een ruim assortiment voordelige schemerschakelaars, mocht u vragen hebben over een artikel dan kunt u ons gerust mailen op info@euro-electronics.nl.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl