Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Schemerschakelaars schakelen in zodra de duisternis valt en schakelen weer uit als het licht wordt, bij de meeste schemerschakelaars is dit instelbaar. Een schemerschakelaar kopen kunt u zeer voordelig bij Euro-electronics.nl. Voor het laten reageren op beweging hebben we de bewegingsmelders.
 


Opbouw-schemerschakelaar
Opbouw schemerschake..
Inbouw-schemerschakelaar
Inbouw schemerschake..

Wat is een schemerschakelaar?

Simpel gezegt is een schemerschakelaar een schakelaar die een lamp kan laten inschakelen als het donker wordt en deze weer laat uitschakelen als het licht wordt. Zie ook onze blog over schemerschakelaars.

Welke schemerschakelaar heb ik nodig?

Om vast te stellen welke schemerschakelaar er nodig is zal men eerst moeten kijken op welke plaats deze gaat komen. Aangezien er inbouwschemerschakelaars zijn kunnen ze dus ook in een armatuur worden ingebouwd. Als een opbouw schemerschakelaar volstaat dan zijn er enkele opties op de schemerschakelaar die gewenst kunnen zijn zoals een instelbare luxwaarde waarbij de lamp uit moet gaan of moet inschakelen maar een simpel klepje voor de sensor kan ook voldoende zijn om een standaard waarde in te stellen.

Goedkope schemerschakelaar of dure schemerschakelaar?

Uiteraard zit er kwaliteitsverschil tussen goedkoopste schemerschakelaars en duurdere schemerschakelaars, zoals de artikelbeschrijvingen laten weten zal er op een duurdere schakelaar meer opties kunnen zitten of de kwaliteit is een stuk beter.


Wij bieden een ruim assortiment voordelige schemerschakelaars, mocht u vragen hebben over een artikel dan kunt u ons gerust mailen op info@euro-electronics.nl.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company