Vmvl snoer H05VV-F

Vmvl snoer H05VV-F
VMVL-snoer (H05VV-F)

VMVL-snoer
bestelt u het voordeligst bij Euro-electronics.nl. Wij garanderen een goede kwaliteit en de beste prijzen voor de beste VMVL-kabels. Heeft u huishoudelijke apparatuur om aan te sluiten? Bestel dan uw goedkope VMVL-kabel bij Euro-electronics.nl, in de gewenste soort en lengte. We hebben 2-aderige, 3-aderige, 4-aderige en 5-aderige goedkope VMVL-snoeren, die u kunt bestellen per 50 of per 100 meter.
Weergave:

Wat is VMVL-snoer?
VMVL-snoer, ook wel H05VV-F snoer, wordt gebruikt bij het aansluiten van huishoudelijke apparatuur, zoals het aansluiten van een wasmachine op de wasmachineschakelaar. Om deze reden wordt VMVL-kabel ook wel huishoudkabel genoemd. Het snoer is erg soepel, heeft geen harde kern en daarom toepasbaar voor verschillende huishoudelijke apparaten. De kabel bestaat uit meerdere aders (van twee tot vijf), die in een isolatiemantel van pvc zitten. Huishoudkabels zijn geschikt voor een nominale spanning van 300/500V.

In het assortiment van Euro-electronics.nl zijn verschillende soorten van het beste VMVL-snoer opgenomen (van 2-aderig tot 5-aderig) die u kunt bestellen per 50 of per 100 meter. Kies uit ons brede assortiment en bestel nu eenvoudig uw goedkope VMVL-kabels op Euro-electronics.nl.

 

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl