Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Busch Jaeger elektro schakelmateriaal online. Als u op zoek bent naar betaalbaar schakelmateriaal van het merk Busch-Jaeger dan kunt u dit voordelig kopen bij Euro-electronics.nl. De bekendste series zijn de alom bekende Reflex SI, standaard SI en de Future Linear. Het uitgebreide Busch-Jaeger schakelmateriaal van Euro-electronics.nl bevat o.a. duurzaam spatwaterdicht schakelmateriaal als schakelaars en wandcontactdozen. Dimmers, schakelaars en outlet componenten behoren tot het assortiment basiselementen. Busch en Jaeger schakelmaterialen kunt u gebruiken in woningen en kantoren, Busch en Jaeger maakt de afwerking stijlvol!

 


Basis-elementen
Basis elementen
Reflex-SI-alpinwit
Reflex SI alpinwit
Standaard-SI-creme
Standaard SI creme
Balance-SI
Balance SI
Stainless-steel
Stainless steel
Future-Linear-zwart
Future Linear zwart
Future-Linear-Mat-Studiowit
Future Linear Mat St..
Future-Linear-Glans-Studiowit
Future Linear Glans ..
Alpha-Nea
Alpha Nea
Impuls
Impuls
Opbouw-zuiverwit
Opbouw zuiverwit
Opbouw-Creme
Opbouw Creme
Spatwaterdicht
Spatwaterdicht
Inbouw-radios
Inbouw radio's
Goedkoopste-offerte
Goedkoopste offerte

Het Busch Jaeger schakelmateriaal programma bestaat uit vele series en basiselementen, het meest bekend zijn toch de stopcontacten, schakelaars en afdekramen uit de standaard serie Relex SI zuiverwit of Duro2000 cremewit. De laatste jaren zijn er enkele nieuwe ontwikkelingen geweest en is er o.a. de USB oplader bijgekomen maar daar is het niet bij gebleven.

Steeds meer mensen wagen zich aan het klussen en hierbij dan ook het veranderen van schakelmateriaal wat direct een nieuwe uitstraling geeft. In plaats van die vieze oude stopcontacten waar de één van merk A is en de ander van merk B, zoekt u toch voor een frisse nieuwe uitstraling.

Als alle schakelmaterialen in huis van het merk Busch Jaeger zijn dan is het vervangen van de schakelmaterialen geen ingrijpende klus omdat het dan volstaat om alleen de afdekkingen te vervangen. Voor de wandcontactdozen zijn er tegenwoordig ook al nieuwe inzetplaatjes te krijgen echter alleen in de Reflex SI en standaard SI serie (wit en creme).

Kiest u voor design schakelmateriaal of standaard schakelmateriaal?
Die keuze kunnen wij niet voor u maken, het verschil zit hem natuurlijk in de prijs en de uitstraling. Voor een woonkamer volstaat meestal het standaard schakelmateriaal maar meestal wordt er in een keuken, en dan voornamelijk boven het aanrechtblad al gekozen voor een duurdere serie.

Offerteprijzen Busch Jaeger schakelmateriaal

Ook het schakelmateriaal wat niet op onze website te vinden is is leverbaar, vaak met de laagste prijs garantie, vraag ons hierna of bekijk onze offerte aanvragen pagina.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company