Batterijen

Er zijn veel verschillende soorten batterijen te koop en de meest gangbare modellen hebben wij voor u hieronder geplaatst. 
Weergave:
Duracell Procell AAA batterij 1,5V
Duracell Procell AAA batterij 1,5V
(0)
€ 0,69 *
Prijs per Stuk
Duracell Procel AA batterij 1,5V
Duracell Procel AA batterij 1,5V
(0)
€ 0,75 *
Prijs per Stuk
Duracell Procell batterij C engelse staaf
Duracell Procell batterij C engelse staaf
(0)
€ 1,69 *
Prijs per Stuk
Duracell Procell batterij D cell
Duracell Procell batterij D cell
(0)
€ 2,39 *
Prijs per Stuk
Duracell Procel 9V batterij blok
Duracell Procel 9V batterij blok
(0)
€ 2,49 *
Prijs per Stuk
Duracell knoopcel CR2032 batterij set van 2 stuks
Duracell knoopcel CR2032 batterij set van 2 stuks
(0)
€ 2,49 *
Prijs per stuk
Duracell batterij 3LR50
Duracell batterij alkaline 12V 3LR50 (2 stuks)
(0)
€ 3,95 *
Prijs per StukDe meest voorkomende batterij is de AA batterij die ook wel eens penlite of LR6 batterij wordt genoemd. Wat nog een veel voorkomende batterij is is de AAA batterij of ook wel LR3 of potlood batterij genoemd. De 9 volt blok batterij of LR61 batterij wordt over het algemeen vaak gebruikt voor rookmelders of koolmonoxidemelders. Een batterij die minder voorkomt maar wel nog veel gevraagd is is de C batterij die ook wel engelse staaf of baby batterij wordt genoemd en komt vaak voor in speelgoed. De D batterij daarentegen is weer de grote broer van de C batterij en wordt vaak de mono batterij of de grote staaf genoemd en komt ook vaak voor in speelgoed of zaklampen. De C en de D batterij is verder ook weer uitstekend geschikt voor een draadloze deurbel of gong.

"Ontdek de kracht van hoogwaardige batterijen voor al je energiebehoeften"

Batterijen vormen de levensader van moderne apparaten. Of het nu gaat om draagbare elektronica, speelgoed, afstandsbedieningen of andere elektrische apparaten, hoogwaardige batterijen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft werken. Bij Euro-electronics.nl begrijpen we de waarde van betrouwbare en duurzame energieoplossingen en bieden we een breed scala aan batterijen die aan al jouw behoeften voldoen.

Onze hoogwaardige batterijen zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en langdurige energieafgifte. Of je nu alkaline-, lithium-, oplaadbare of speciale batterijen nodig hebt, bij Euro-electronics.nl vind je altijd de juiste oplossing voor jouw specifieke toepassing.

Een van de belangrijkste voordelen van onze batterijen is hun lange levensduur. Dankzij geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen gaan onze batterijen langer mee, wat resulteert in minder frequent batterijvervanging en kostenbesparingen op de lange termijn. Of het nu gaat om dagelijks gebruik in je apparaten of om speciale gelegenheden, je kunt vertrouwen op de consistente en betrouwbare prestaties van onze batterijen.

Naast hun duurzaamheid zijn onze batterijen ook milieuvriendelijk. We bieden oplaadbare batterijen die meerdere keren kunnen worden opgeladen, waardoor de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door wegwerpbatterijen aanzienlijk wordt verminderd. Door te kiezen voor oplaadbare batterijen draag je bij aan een duurzamere en groenere toekomst.

Bij Euro-electronics.nl streven we ernaar om jou de beste winkelervaring te bieden. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om door ons brede assortiment aan batterijen te bladeren en de juiste keuze te maken. Bovendien bieden we snelle levering en uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Kies voor hoogwaardige batterijen die aan al je energiebehoeften voldoen. Bij Euro-electronics.nl ben je verzekerd van betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de kracht van hoogwaardige batterijen!"

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl