Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Euro-electronics.nl voor alle aardingsmaterialen.

Het belangrijkste onderdeel van uw installatie is de aarding, een goede aarde welteverstaan. Aarding voorkomt dat elektrische apparatuur onder spanning kan komen te staan! Met de juiste aardingsmaterialen waarborgt u de werking van uw installatie en zeker uw veiligheid! Het is belangrijk om alle afgaande leidingen te verbinden met een aardingssysteem die samenkomen op een hoofdaardrail in bijvoorbeeld de meterkast dit wordt ook wel potentiaalvereffening genoemd. In het verlengde van deze afgaande aardleiding wordt er dan een aardelektrode in de bodem geslagen. Op deze manier wordt de koperen of vertinde aarddraad kathodisch beschermd. Of het nu om veiligheidsaarding gaat of om een aardingssysteem voor uw huisinstallatie bij Euro-electronics.nl vind u een groot assortiment aardingsmaterialen.
 


Potentiaalvereffeningsrail
Potentiaalvereffenin..
Aarddraad
Aarddraad
Aardelektrode-Aardpin
Aardelektrode - Aard..
Radiator-aardblok
Radiator aardblok
Aardmat
Aardmat
Puntschroef-kabelmof
Puntschroef kabelmof
C-klemmen
C-klemmen
Buisaardklem
Buisaardklem
Moerklem
Moerklem
Aardrail
Aardrail

Een deugdelijke aarding biedt extra bescherming. Het voorkomt dat apparaten onder spanning komen te staan, dit is o.a. voornamelijk van belang op de badkamer. Een goede badkameraarding red levens. Aarding is van absoluut belang voor uw eigen veiligheid en die van uw huisgenoten.

Of uw installatie goed geaard is, merkt u niet zo snel. Ook bij ondeugdelijke aarding kunnen toestellen gewoon functioneren. Maar als het fout gaat, kan het apparaat wel onder spanning komen te staan. Het is aanbevolen om de aardelektrode 1 x per 10 jaar door een elektrotechnisch installateur te laten controleren.

Uw elektrische installatie is een uitgekiend systeem. Voer dus zelf geen reparaties uit aan de elektrische installatie, want daardoor kunnen onveilige situaties ontstaan. Laat reparaties door een erkende vakman uitvoeren.

Test uw aardlekschakelaar tenminste twee keer per jaar door de ‘testknop’ in te drukken. Bijvoorbeeld wanneer u uw klok verzet van winter- naar zomertijd en andersom.

Hebt u al eens gedacht aan een overspanningsbeveiliging? Deze beveiliging tegen overspanning maakt uw installatie compleet en beschermd alle elektrische apparatuur in huis ook nog eens tegen blikseminslag.

Voor alle aardingsmaterialen kunt u uiteraard bij Euro-electronics.nl terecht, goedkope aardingsmaterialen die een A-kwaliteit hebben leveren we uit voorraad en vanaf 100 euro betaald u geen verzendkosten meer op alle aardmaterialen.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company