Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Goedkope installatiekabels vindt u bij Euro-electronics.nl, uiteraard met garantie van de beste kwaliteit. We bieden goedkope installatiekabels aan, met drie, vier of vijf aders. Al deze kabels zijn per meter, per 100 meter of per 500 meter verkrijgbaar. Op sommige installatiekabels geven we bovendien staffelkorting bovenop de zeer scherpe prijzen; deze kunt u vinden in de artikelbeschrijving.

 


Xmvk-kabel
Xmvk-kabel
Ymvk-kabel
Ymvk-kabel
Overige-installatie-kabel
Overige installatie ..

Wat is een installatiekabel?

XMVK en YMVK kabel, ook wel grijze kabel genoemd, is de standaard installatiekabel voor alle elektroklussen. Deze wordt gebruikt in alle woningen en bedrijfspanden, bijvoorbeeld voor het aansluiten van verlichting en wandcontactdozen, maar ook voor zwaardere toepassingen, zoals verlichting in een stal. Ook kan grijze draad gebruikt worden in een open buisinstallatie.

Welke installatiekabel heb ik nodig?

XMVK is een lichte installatiekabel met een kleine diameter, kleine buigstraal en licht gewicht. XMVK kabel wordt vooral gebruikt voor kleinere toepassingen, zoals verlichting bij bedrijven of in woningen en het aanleggen van wandcontactdozen. YMVK is een zwaardere installatiekabel, die gebruikt wordt voor grotere toepassingen of toepassingen met lastige omstandigheden. De YMVK kabel is bijvoorbeeld moeilijk brandbaar, waardoor deze goed kan functioneren onder hoge omgevingstemperaturen. Ook kan een YMVK kabel zonder gevaar gebruikt worden in een kabelbundel. Bestel bij Euro-electronics.nl de goedkope grijze kabel die u nodig hebt, per meter, per 100 meter of per 500 meter.


Op zoek naar zware installatiekabel voor buiten, dan vind u deze in de rubriek grondkabel. Xmvk en Ymvk kabel is de standaard grijze installatie kabel voor alle elektro klussen, of het nou is om op de groepenkast, een wandcontactdoos of op een lasdoos aan te sluiten. Ook voor een installatie met een open buis systeem is deze kabel geschikt, voor een gesloten buis systeem is de vd-draad beter geschikt.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company