Installatie kabel

Installatie kabel
Goedkope installatiekabels vindt u bij Euro-electronics.nl, uiteraard met garantie van de beste kwaliteit. We bieden goedkope installatiekabels aan, met drie, vier of vijf aders. Al deze kabels zijn per meter, per 100 meter of per 500 meter verkrijgbaar. Op sommige installatiekabels geven we bovendien staffelkorting bovenop de zeer scherpe prijzen; deze kunt u vinden in de artikelbeschrijving.

 
Weergave:

Wat is een installatiekabel?

XMVK en YMVK kabel, ook wel grijze kabel genoemd, is de standaard installatiekabel voor alle elektroklussen. Deze wordt gebruikt in alle woningen en bedrijfspanden, bijvoorbeeld voor het aansluiten van verlichting en wandcontactdozen, maar ook voor zwaardere toepassingen, zoals verlichting in een stal. Ook kan grijze draad gebruikt worden in een open buisinstallatie.

Welke installatiekabel heb ik nodig?

XMVK is een lichte installatiekabel met een kleine diameter, kleine buigstraal en licht gewicht. XMVK kabel wordt vooral gebruikt voor kleinere toepassingen, zoals verlichting bij bedrijven of in woningen en het aanleggen van wandcontactdozen. YMVK is een zwaardere installatiekabel, die gebruikt wordt voor grotere toepassingen of toepassingen met lastige omstandigheden. De YMVK kabel is bijvoorbeeld moeilijk brandbaar, waardoor deze goed kan functioneren onder hoge omgevingstemperaturen. Ook kan een YMVK kabel zonder gevaar gebruikt worden in een kabelbundel. Bestel bij Euro-electronics.nl de goedkope grijze kabel die u nodig hebt, per meter, per 100 meter of per 500 meter.


Op zoek naar zware installatiekabel voor buiten, dan vind u deze in de rubriek grondkabel. Xmvk en Ymvk kabel is de standaard grijze installatie kabel voor alle elektro klussen, of het nou is om op de groepenkast, een wandcontactdoos of op een lasdoos aan te sluiten. Ook voor een installatie met een open buis systeem is deze kabel geschikt, voor een gesloten buis systeem is de vd-draad beter geschikt.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl