Spiegelverwarming

Spiegelverwarming

Spiegelverwarming: voorkom beslagen spiegels in badkamer en toilet.

Beslagen spiegels in de badkamer en het toilet zijn een veelvoorkomend probleem. Het is niet alleen hinderlijk, maar ook onhygiënisch. Met de ingebouwde spiegelverwarming voorkom je dat je spiegel beslaat.

Weergave:
Magnum spiegelverwarming 50W 360x500mm 310050
Magnum spiegelverwarming 50W 360x500mm 310050
(0)
€ 64,99 *
Prijs per Stuk
Magnum spiegelverwarming 50W rond  310035
Magnum spiegelverwarming 50W rond 310035
(1)
€ 74,50 *
Prijs per Stuk
Magnum spiegelverwarming 65W 400x580mm 310058
Magnum spiegelverwarming 65W 400x580mm 310058
(0)
€ 81,99 *
Prijs per Stuk
Magnum spiegelverwarming 100W 570x750mm 310075
Magnum spiegelverwarming 100W 570x750mm 310075
(0)
€ 106,99 *
Prijs per StukWaarom spiegelverwarming?

Spiegelverwarming is een slimme oplossing om beslagen spiegels te voorkomen. Dit werkt door de spiegel te verwarmen, waardoor de luchtvochtigheid op de spiegel condenseert. Hierdoor blijft de spiegel helder en schoon.


* Condens kan ook voorkomen worden, hiervoor heb je naast een goede badkamer afzuiging (ventilatie) vooral warme muren nodig. Hiervoor vind u bij ons de juiste badkamerkachel of elektrische verwarming.


Soorten spiegelverwarming

Er zijn twee soorten:

  • Ingebouwde spiegelverwarming: Deze verwarming is ingebouwd achter de spiegel. Dit is de meest populaire soort spiegelverwarming.
  • Afstandsbedienbare spiegelverwarming: Deze verwarming is niet ingebouwd in de spiegel. Je kunt de verwarming in- en uitschakelen met een afstandsbediening.

Keuzetips voor spiegelverwarming

Bij het kiezen van spiegelverwarming moet je rekening houden met de volgende factoren:

  • Afmetingen van de spiegel: Zorg ervoor dat de spiegelverwarming groot genoeg is om de hele spiegel te verwarmen, vaak volstaat een deel van de spiegel ook al.
  • Vermogen: Het vermogen van de spiegelverwarming bepaalt hoe snel de spiegel opwarmt.

Spiegelverwarming bij Euro-electronics.nl

Bij Euro-electronics.nl vind je een ruim assortiment spiegelverwarming van topkwaliteit. Wij bieden spiegelverwarming in verschillende soorten, maten en kleuren.

Bestel vandaag nog bij Euro-electronics.nl en voorkom beslagen spiegels!


Koop Nu Uw Badkamer Spiegelverwarming bij Euro-Electronics.nl

Badkamer spiegelverwarming kopen is de slimme oplossing om af te rekenen met een beslagen spiegel in uw badkamer. Deze handige anti-condens voor de spiegel is een ultradun en zelfklevend element dat eenvoudig aan de achterkant van uw spiegel kan worden bevestigd en rechtstreeks op het lichtnet kan worden aangesloten.

Met onze spiegelverwarming hoeft u nooit meer te wachten tot uw spiegel is ontdampt na een douche. Schakel de verwarming eenvoudig in en geniet van een heldere, condensvrije spiegel, zelfs tijdens de meest stoomrijke badkamersessies.

Wist u dat u de spiegelverwarming ook kunt aansluiten op uw lichtschakelaar? Hierdoor begint de verwarming automatisch te werken zodra u de badkamer binnenkomt, waardoor u nog meer energie bespaart.

Bij Euro-electronics.nl bieden wij een breed assortiment spiegelverwarmingssystemen in diverse maten en vormen, geschikt voor zowel ronde als vierkante spiegels. Onze producten zijn van topkwaliteit en worden tegen betaalbare prijzen aangeboden, zodat u kunt genieten van het gemak van een condensvrije spiegel zonder uw budget te overschrijden.

Wacht niet langer en maak een einde aan beslagen spiegels in uw badkamer. Koop uw badkamer spiegelverwarming vandaag nog bij Euro-electronics.nl en ervaar het verschil!

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl