Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Euro-electronics.nl heeft een groot assortiment aan YMVK-as grondkabel, die geschikt is voor verschillende doeleinden. Deze stevige installatiekabel voor in de grond wordt veelal gebruikt voor het aanleggen van toepassingen als tuinverlichting of spatwaterdichte wandcontactdozen. Bij Euro-electronics.nl koopt u goedkope grondkabel van de beste kwaliteit, per meter of per 100 meter. Bestel uw grondkabel bij ons voor de beste grondkabel aanbiedingen.
 


Grondkabel-2-aderig
Grondkabel 2 aderig
Grondkabel-3-aderig
Grondkabel 3 aderig
Grondkabel-4-aderig
Grondkabel 4 aderig
Grondkabel-5-aderig
Grondkabel 5 aderig

Wat is een YMVK-as grondkabel?

YMVK-as grondkabels worden in de tuin gebruikt, bijvoorbeeld voor het aanleggen van tuinverlichting of om een voeding aan te leggen die via de grond verwerkt wordt. Deze grondkabel heeft aan de binnenkant een metalen omvlechting, die bestand is tegen invloeden van buitenaf. Een YMVK-as grondkabel is dus veel steviger dan een standaard installatiekabel en wordt niet aangetast door de omgeving. Erg handig dus, wanneer u een waterdichte en stevige elektrische installatie aan wil leggen in uw tuin.

Welke YMVK-as grondkabel heb ik nodig?

Om de goede grondkabel te kiezen, moet u er rekening mee houden dat de aarde (aardlitz) niet vermeld wordt. Wanneer u een 3-aderige grondkabel nodig hebt, volstaat bijvoorbeeld een 2x2,5mm2 grondkabel, met een aardlitz als derde ader. Vaak hebt u bovendien een grondmof nodig om een waterdichte kabelverbinding te maken. Grondkabel bestellen kunt u eenvoudig doen op onze website. Kies de goede grondkabel en bestel deze per meter of 100 meter. De beste grondkabel aanbiedingen vindt u bij Euro-electronics.nl. Ook grondmoffen zijn uiteraard te koop op onze website.


Voor het koppelen van grondkabels in de grond hebben we grondmoffen om een waterdichte kabelverbinding te maken, ze worden vaak in combinatie met een grondkabel besteld.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company