Grondkabel

Grondkabel
Euro-electronics.nl heeft een groot assortiment aan YMVK-as grondkabel, die geschikt is voor verschillende doeleinden. Deze stevige installatiekabel voor in de grond wordt veelal gebruikt voor het aanleggen van toepassingen als tuinverlichting of spatwaterdichte wandcontactdozen. Bij Euro-electronics.nl koopt u goedkope grondkabel van de beste kwaliteit, per meter of per 100 meter. Bestel uw grondkabel bij ons voor de beste grondkabel aanbiedingen.
Weergave:Wat is een YMVK-as grondkabel?

YMVK-as grondkabels worden in de tuin gebruikt, bijvoorbeeld voor het aanleggen van tuinverlichting of om een voeding aan te leggen die via de grond verwerkt wordt. Deze grondkabel heeft aan de binnenkant een metalen omvlechting, die bestand is tegen invloeden van buitenaf. Een YMVK-as kabel is dus veel steviger dan een standaard installatiekabel en wordt niet aangetast door de omgeving. Erg handig dus, wanneer u een waterdichte en stevige elektrische installatie aan wil leggen in uw tuin.

Welke YMVK-as grondkabel heb ik nodig?

Om de goede en juiste kabel voor in de grond te kiezen, moet u er rekening mee houden dat de aarde (aardlitz) niet vermeld wordt. Wanneer u een 3-aderige grondkabel nodig hebt, volstaat bijvoorbeeld een 2x2,5mm2 grondkabel, met een aardlitz als derde ader. Vaak hebt u bovendien een grondmof nodig om een waterdichte kabelverbinding te maken. Grondkabel bestellen kunt u eenvoudig doen op onze website. Kies de goede kabel en bestel deze per meter of 100 meter. De beste grondkabel aanbiedingen vindt u bij Euro-electronics.nl. Ook grondmoffen zijn uiteraard te koop op onze website.


Voor het koppelen van kabels in de grond hebben we grondmoffen om een waterdichte kabelverbinding te maken, ze worden vaak in combinatie met een grondkabel besteld.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl