Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Een elektrische kachel of een ventilator kachel? Elektrische verwarming koopt u zeer voordelig bij Euro-electronics.nl. Grote keuze in elektrische radiatoren. Onderstaande elektrische verwarmingen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld de badkamer te verwarmen of om als vorstbeschermer te gebruiken met een laag vermogen. Wilt u liever een elektrische vloerverwarming dan vind u deze ook bij ons.

Euro-electronics.nl kent voor iedere ruimte in de woning een oplossing. Of het nu gaat om een totaal verwarmingssysteem voor de gehele woning of alleen voor een specifiek vertrek als een badkamer, woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld terrasverwarming. Een elektrische radiator kan zowel als bijverwarming of als hoofdverwarming dienen. Zie hieronder ons uitgebreide assortiment elektrische verwarmingen. Mocht u niet kunnen verwarmen en toch waterleidingen warm willen houden dan hebben wij hiervoor speciaal vorstvrije linten.

Ook voor airco's, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, luchtreinigers en meer kunt u bij Euro-electronics.nl terecht. Bekijk hiervoor de rubriek klimaatbeheersing.
 


Badkamer-Verwarming
Badkamer Verwarming
Ventilator-Kachels
Ventilator Kachels
Oliegevulde-Radiators
Oliegevulde Radiators
Convectie-Verwarming
Convectie Verwarming
Overige-Verwarming
Overige Verwarming

Dimplex elektrische verwarming. Het merk staat vooral voor betrouwbaarheid, kwaliteit, degelijkheid en zeker waar voor je geld. Een elektrische verwarming van Dimplex heeft zeer lange levensduur, behoeft weinig onderhoud en is zeer eenvoudig te installeren, daarbij is elektrisch verwarmen een van de meest veilige en schone vormen van verwarming.

Welk vermogen, voor welke ruimte?

De verwarmingscapaciteit van een kachel is afhankelijk van het vermogen (wattage). De verhouding vermogen/oppervlakte hangt o.a. af van de gewenste kamertemperatuur, de buitentemperatuur en uiteraard de isolatie van het vertrek.

Om een voorbeeld te noemen:

Bij een buitentemperatuur van –10°C, een normale degelijke isolatie van de ruimte en een gewenste binnentemperatuur van ca. +19°C, kunt u voor het volgende wattage gaan:

  750 W voor   7 à 10 m²
1000 W voor 10 à 15 m²
1500 W voor 15 à 20 m²
2000 W voor 20 à 25 m²
2400 W voor 25 à 30 m²
3000 W voor 30 à 35 m²

Bovengenoemde wattages zijn richtlijnen, er zijn meerdere factoren die van invloed kunnen zijn zoals ook de plafondhoogte.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company