Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Zonnepaneel-pakketten
Onderstaand een ruime keuze aan doe-het-zelf zonnepanelen sets naar keuze, inbegrepen in dit zonnepanelen pakket zit standaard een omvormer, het aantal zonnepanelen en bekabeling van omvormer naar zonnepanelen met de benodigde connectoren. Als optie kan er een bijpassend montagesysteem bij geselecteerd worden voor zowel platte daken als schuine daken, uitgebreide handleiding kan per email verzonden worden. 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Compleet zonnepaneel pakket kopen

Dit complete pakket zonnepanelen is speciaal samengesteld om sneller de keuze te maken om te kiezen voor een compleet pakket in plaats van alles los uit te zoeken en aan te schaffen. Veel mensen hebben net dat ene zetje extra nodig om alsnog te kiezen voor zonnepanelen, we merken wel dat de "drempel" steeds lager word, door de zonnepanelen zelf te leggen en aan te sluiten worden overbodige kosten bespaart wat al gauw een bedrag van 1000 of 2000 euro kan besparen.

Rendement zonnepanelen in de winter

Vaak komt de vraag of het zich loont om zonnepanelen in de winter te installeren, ons antwoord hierop zal altijd ja zijn ook al leveren de herfst/winter maanden maar voor ca. 30% terug en de lente/zomer maanden voor ca. 70%. Het installeren op het dak zal alleen met beleid gedaan moeten worden ivm de eventuele gladheid. Nu geïnstalleerd betekend profiteren in de zomer!

Heb jij 2 rechter handen dan is een doe-het-zelf pakket met zonnepanelen installeren een fluitje van een cent. Het aansluit werk tot aan de groepenkast kan dan ook zelf gedaan worden. Het installeren van een juiste aardlekautomaat in de groepenkast dient door een electricien te gebeuren. 

Door zonnepanelen zelf te monteren en aan te sluiten en de btw terug te vragen is de terug verdien tijd van doe het zelf zonnepaneel pakketten nog maar 4 jaar, na 4 jaar betekend dit dus ook gewoon lekker geld (terug) verdienen!

Op zoek naar een geheel ander combinatie pakket met zonnepanelen? Vraag gerust voor een vrijblijvende offerte op maat, zonnepaneel sets kunnen we ook geheel compleet leveren vanaf de groepenkast tot en met de zonnepanelen. 


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company