Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Solarkabel
Wanneer u zonnepanelen wilt aansluiten, dient u gebruik te maken van solarkabels. De beste solarkabel in verschillende maten en lengtes bestelt u bij Euro-electronics.nl. U bestelt de goedkope solarkabel bij ons makkelijk per benodigde meter. Ook hebben wij aansluitmateriaal voor zonnepanelen in ons assortiment: zie daarvoor de pagina zonnepanelen montagemateriaal.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Wat is solarkabel?
Solarkabel, ook wel DC-kabel of zonnepaneel aansluitkabel genoemd, wordt gebruikt om zonnepanelen aan te sluiten. De weerbestendige kabel gaat van de zonnepanelen naar de omvormer. Door middel van MC4-connectoren verbindt u de solarkabel van de zonnepanelen naar de omvormer, zodat u gebruik kunt maken van uw zonnepanelen. Euro-electronics.nl levert niet enkel de solarkabels, maar ook zonnepanelen en montagesystemen voor alle soorten daken: bekijk daarvoor onze rubriek zonnepanelen en omvormers.

Welke solarkabel heb ik nodig?
Afhankelijk van het vermogen van de zonnepanelen en de benodigde lengte van de solarkabel, kiest u tussen een 4mm2 solarkabel of een 6mm2 solarkabel. Daarbij dient u een pluskabel en een minkabel aan te sluiten. Voor plus wordt vaak een rode solarkabel gebruikt en voor min een zwarte solarkabel. Daarbij zijn er ook blauwe solarkabels leverbaar, die gebruikt worden als retourkabel naar de omvormer. Bij Euro-electronics.nl zijn goedkope solarkabels, zowel 4mm2 als 6mm2 en in alle drie de kleuren, te bestellen per meter, deze worden kosteloos op maat geknipt.


Uiteraard levert Euro-electronics.nl ook zonnepanelen of montagesystemen voor platte daken of schuine daken, zie hiervoor onze rubriek zonnepanelen en omvormers.


Laatst bekeken producten


| Meer

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company