Levertijd indicatie

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wanneer uw bestelling vóór 16.00 uur wordt geplaatst en de artikelen voorradig zijn, worden de materialen normaal gesproken volgens het onderstaande schema afgeleverd:

Maandag > bezorging woensdag
Dinsdag > bezorging donderdag
Woensdag > bezorging vrijdag
Donderdag > bezorging zaterdag of maandag
Vrijdag > bezorging dinsdag
Zaterdag > bezorging woensdag
Zondag > bezorging woensdag


Opgelet: Indien u gebruik maakt van de betaalwijze Vooraf overmaken of een Overschrijving, houdt u dan rekening met een langere levertijd. Uw order wordt pas definitief in behandeling genomen wanneer het aankoopbedrag van uw bestelling op onze rekening is bijgeschreven.

Door de enorme drukte tegenwoordig kan het voorkomen dat er een dag vertraging in de bovengenoemde afleverdag zit. Wij streven er altijd naar de bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Ca. 90% van ons online assortiment is tegenwoordig al voorradig en zal volgens bovenstaand schema aangeboden gaan worden. Wilt u vooraf weten of de benodigde artikelen uit voorraad leverbaar zijn? Mail ons dan gerust hiervoor.

 

Uitzonderingen hierop (kunnen) zijn:

- Feestdagen

- Bestellingen waarbij artikelen niet op voorraad zijn

 

Wij streven er altijd naar de complete bestelling zo snel mogelijk af te leveren.

Worden er ook verzendkosten in rekening gebracht?

Dit is afhankelijk van het totaalbedrag van uw bestelling en het soort materiaal. Voor bestellingen tot 100 euro (postNL leveringen) hanteren wij € 6,75 verzendkosten binnen Nederland. Bestellingen vanaf 100 euro worden dan gratis bezorgd op de zonnepanelen en lengte goederen na. I.v.m. het speciaal vervoer (vrachtwagen) van zonnepanelen en lengte goederren zoals buis, kabelkoker of montagerails vragen we een bijdrage in de verzenmdkosten van 25 euro per order.

Voor bestellingen buiten Nederland hanteren we 12,50 euro verzendkosten (alleen postNL zendingen mogelijk).

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl