Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
De TV-Goot BEDACH is de bedenker van de TV Goot, d slimme inbouwoplossing voor het volledig wegwerken van kabels tussen TV en TV-meubel! Hoe vaak komt u het niet tegen: de mooie aanblik van een strakke flat screen TV met een perfect bijpassend TV meubel, helaas verstoord door de kabels die langs de muur van TV naar het meubel lopen?

Met de TV Goot behoort dit tot het verleden. De TV Goot is een slimme inbouwoplossing waarmee de kabels tussen TV en TV-meubel in de muur helemaal weggewerkt kunnen worden. De TV Goot is voor zowel particulieren als bedrijven eenvoudig te bestellen in onze webwinkel.

De TV Goot

Hoe vaak komt u het niet tegen: de mooie aanblik van een strakke flat screen TV met een perfect bijpassend TV meubel, helaas verstoord door de kabels die langs de muur van TV naar het meubel lopen?
Met de TV Goot behoort dit tot het verleden. De TV Goot is een slimme inbouwoplossing waarmee de kabels tussen TV en TV-meubel in de muur helemaal weggewerkt kunnen worden.

De TV Goot wordt geleverd als een compleet en kant en klaar pakket. In acht stappen kan de goot eenvoudig worden gemonteerd in een zelf aan te brengen sleuf in de muur. Dankzij de deksel van gipsvezelplaat wordt de goot mooi n onzichtbaar afgewerkt. Volg de stappen in de handleiding en ontdek hoe makkelijk het is!

Voordelen TV Goot

  • Alle kabels tussen TV en TV-meubel kunnen onzichtbaar worden weggewerkt;

  • In de TV Goot kunnen (later) eenvoudig extra kabels worden bijgelegd;

  • De TV Goot is op meerdere posities te monteren. Pas later kan bepaald worden welke uiteindelijk gebruikt gaat worden;

  • De TV Goot kan worden toegepast tussen TV en meubel en ook bij TV toestellen onder een verlaagd plafond (bijvoorbeeld in kantoren of conferentieruimtes)

Productinformatie
De TV Goot bestaat uit een plaatstalen constructie die gedicht wordt met een gipsvezelplaat. De goot wordt vervaardigd conform de officile NEN en ISO normen.Uiteraard is deze TV-goot eenvoudig en goedkoop bij Euro-electronics.nl te bestellen.
Tv-Goot 001 en Tv-goot small 002.

Vind u deze informatie nuttig? Like, deel of geef deze pagina dan een +1 hieronder!

      10-03-2014 08:02     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company