Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Gira schakelmateriaal kopen Gira elektroschakelmateriaal van Duitse bodem bied een uitgebreid assortiment dat gewaarbogd is van top kwaliteit.

Gira Standard 55 schakelmateriaal biedt kwaliteit met een breed aanbod voor de basisinstallatie. Het schakelaarprogramma omvat meer dan 300 functies voor een comfortabele, veilige en efficiënte elektrotechnische installatie in drie verschillende kleuren: zuiver wit zijdemat, zuiver wit glanzend en crèmewit glanzend.

Door de hoge materiaalkwaliteit van het Gira schakelmateriaal programma zijn de apparaten bestand tegen slijtage door veelvuldig gebruik: het bestaat uit breukvast en slagvast thermoplast met hoge uv-bestendigheid en een gemakkelijk te reinigen oppervlak.

Gira Standard E55 schakelmateriaal is een schakelaarprogramma voor inbouwinstallatie in droge ruimten conform IP20 (aanraakveilig). De functies schakelaar, drukcontact en wandcontactdoos met randaarde en klapdeksel kunnen echter met behulp van speciale afdichtsets waterdicht IP44 ook in vochtige ruimten worden toegepast. De 1-voudige en 2-voudige combinaties van de wandcontactdozen met randaarde en klapdeksel in zuiver wit glanzend en crèmewit glanzend zijn ook samen met afdekraam en afdichtset als complete set verkrijgbaar.

Gira System 55 schakelmateriaal combineert een groot aantal functies van de moderne gebouwentechniek met een ruime keuze uit designvarianten. De sleutel: een vierkant van 55 × 55 mm als basismaat. Deze uniforme maat voor functiemodules en bijpassende afdekramen vereenvoudigt de planning, logistiek en installatie van schakelaars en andere functies van de gebouwentechniek.
 

Alle centrale basiselementen en afdekkingen uit het Gira schakelmateriaal System 55 passen in de afdekramen van de Gira schakelaarprogramma's Standard 55, E2, Event, Esprit, ClassiX en E22, in Gira Profil 55 en in de modulaire functiezuilen. In het schakelaarprogramma E22 zijn ze beschikbaar in de variant zuiver wit. Het schakelaarprogramma Gira TX_44 kan bovendien door gebruik van speciale tussenplaten met functies uit Gira System 55 schakelmateriaal worden uitgebreid en daardoor in de Gira energie- en lichtzuilen worden geïntegreerd.

Door dit modulaire schakelmateriaal systeem kan met een bescheiden assortiment een breed programma met aantrekkelijke keuzemogelijkheden worden aangeboden - ideaal voor efficiënt voorraadbeheer. System 55 van Gira biedt de keuze uit meer dan 300 functies.

Voor het Gira System 55 schakelmateriaal staan acht aantrekkelijke designvarianten ter beschikking. Ze bieden veel mogelijkheden om verschillende inrichtingsconcepten te realiseren. Voor klassiek vormgegeven interieurs is er bijvoorbeeld de hoogwaardige uitvoering in messing of brons.

Voor zakelijke, moderne inrichtingen zijn heldere oppervlakken van thermoplast beschikbaar in bijvoorbeeld zuiver wit of crèmewit. Alle materialen worden gekenmerkt door eenvoudig te reinigen oppervlakken met een hoge uv-bestendigheid.


Wilt u graag meer weten of hebt u interesse in Gira schakelmateriaal? Bij Euro-electronics.nl is de gehele serie leverbaar, vraag ons naar de laagste prijzen voor uw schakelmateriaal op info@euro-electronics.nl.

      30-08-2017 10:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1594 beoordelingen via The Feedback Company

 
Beste bezoeker,

Maandag 13 t/m vrijdag 17 juli hebben we door een vakantie periode geen bezetting waardoor uw bestelling pas na vrijdag 17 juli in behandeling genomen gaat worden.  

Houd u rekening met een langere levertijd na het plaatsen van een bestelling ná donderdag 9 juli 17:00 uur?

Met vriendelijke groet, 

Euro-electronics.nl