Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Flexibele buis met draad Wat is flexbuis met draad oftewel een voorbedrade flexibele buis nu eigenlijk en waar word deze voor gebruikt/toegepast?


Flexibele voorbedrade buis

Tegenwoordig is bouwen op snelheid berust, we willen steeds sneller werken en sneller opleveren. Hierdoor zijn er natuurlijk veel bouwmaterialen aangepast en kan er ook sneller mee gewerkt worden zoals ook de flexibele buis waar de vd-draden al in zitten. Waar we normaal gesproken vaste buis gebruiken, buigen en vastzetten in de wand en draad erdoorheen trekken kunnen we deze handelingen nu in 1x doen. 

Toepassing

De flexbuis met draad word meestal toegepast bij het aanpassen van leidingwerk in wanden of het verslepen van stopcontacten, schakelaars of centraaldozen in een verlaagdplafond en is leverbaar in zowel 16 mm of 20 mm dik.

Voordelen ten opzichte van vaste buis

Ten opzichte van vaste buis heeft de flexbuis met draad vele voordelen, uiteraard is deze sneller verwerkbaar en daarnaast is de prijs niet duurder dan een vaste buis met losse draad of kabel. 

Flexbuis met draad kopen?

We hebben een heel assortiment flexibele voorbedrade buis in verschillende soorten en maten zoals de standaard flexbuis met 3 draden in 100 meter maar ook in de lengte van 50 meter is deze verkrijgbaar. Uitvoeringen met 4 aders of 5 aders, flexibele buis met cai kabel of flexibele buis met utp datakabel is net zo goed leverbaar.


Door te kiezen voor voorbedrade flexibele buis kiest u voor snelheid en gemak!

Euro-electronics.nl bied een groot assortiment elektro installatiematerialen waaronder de flexibele bedrade buis aan, mocht u onverhoopt vragen hebben over deze materialen dan stel ze gerust info@euro-electronics.nl
      21-10-2019 18:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1712 beoordelingen via The Feedback Company

 
Beste bezoeker,

Komende dagen tot maandag 30 augustus kunnen i.v.m. de vakantie periode bestellingen met enkele dagen vertraging geleverd gaan worden, houd u hier rekening mee.

Uiteraard kan er gewoon besteld worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Met vriendelijke groet, 

Euro-electronics.nl