Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Honeywell Live Well draadloze deurbellen Op zoek naar een goede draadloze deurbel met veel mogelijkheden? Honeywell Live Well heeft een nieuw assortiment draadloze deubellen en gongen inclusief extra opties zoals een bewegingsmelder of een deur- en raam sensor.

Hieronder vind u meer informatie over de Honeywell LiveWell producten.

Deurbellen van Honeywell zijn de volgende generatie technologie voor thuis. Dit zijn
deurbellen die zich niet alleen aan uw huis aanpassen, maar ook de mogelijkheid hebben met uw gezin mee te groeien als de behoeften en gewoonten veranderen.
Door de 60 jaar ervaring van Friedland in het maken van de beste deurbellen ter wereld te combineren met de expertise en innovatie van Honeywell, hebben we een reeks echt revolutionaire deurbellen gecreëerd, die niet alleen prachtig en ongelofelijk betrouwbaar zijn, maar die ook nog eens de definitie van wat een deurbel moet doen, volledig op zijn kop zetten. Deurbellen van Honeywell zijn anders door hun intuïtieve ontwerp en flexibiliteit. Ze groeien met uw gezin mee, passen zich aan uw huis en levensstijl aan via een reeks slimme, aan te passen functies, zodat u altijd kunt bepalen hoe u ze wilt gebruiken. En dankzij Honeywell-ActivLinkTM, kunt u uw deurbel van Honeywell zelfs koppelen aan uw beveiligingssysteem van Honeywell, voor nog meer gemak en gemoedsrust.


Mis nooit meer een bezoeker of een pakketje

– Draagbare deurbellen kunt u overal in huis en in de tuin met u meenemen
– Door het draadloos bereik tot 200 m werkt de deurbel altijd, waar u hem ook neerzet
– Koppel twee deurbellen aan elkaar om het draadloos bereik te verhogen van 200 naar 400 m

Niet storen

– Met de slaapmodus zet u het geluid gedurende 3, 6, 9 of 12 uur uit, zodat u zonder gestoord te worden kunt ontspannen
– Gebruik de stille modus om de deurbel stil te zetten tot u het geluid weer inschakelt
– Pas eenvoudig het volume aan uw gezin of de stemming aan

Visuele meldingen

– De unieke Halo- en LEDverlichting geven een zichtbare melding af. Ideaal in een
luidruchtige omgeving, wanneer de slaap- of stille modus geactiveerd is en voor mensen met gehoorverlies.
– De modus nachtverlichting verlicht uw looppad in het donker met een zachte, comfortabele gloed

Compact formaat, groots geluid

– Kristalheldere geluidskwaliteit die in het gehele huis en de tuin gehoord wordt
– Een maximaal volume van 90 dB zorgt voor een bereik tot 100 m
– Keuze uit 8 verschillende melodiën
– Aan te passen met uw eigen melodieën

Revolutionair ontwerp

– Compact formaat en prachtig ontwerp dat in uw interieur past
– Neutrale kleuren grijs en wit passen in iedere ruimte
– Omdat u via USB kunt laden, kunt u uw telefoon of tablet opladen zonder uw deurbel uit te schakelen

Gemoedsrust

– Sluit de alarmaccessoires op uw deurbel aan met Honeywell- ActivLinkTM voor een eenvoudig beveiligingssysteem voor uw huis. Door een deur- en raamsensor te installeren, creëert u een handig ingangsalarmsysteem en door een draadloze bewegingssensor aan te sluiten, krijgt u al vroeg een waarschuwing.
– De LED-veiligheidsverlichting geeft duidelijk aan dat uw deurbelknop werkt
– Als er drie keer snel op gedrukt wordt, speelt onze Secret Knockfunctie een ander deuntje, zodat u weet dat er een familielid of vriend aan de deur staat.

Eenvoudig te installeren en gebruiken

– Al aangesloten en direct te gebruiken
– Eenvoudige optionele installatie zonder schroeven
– Eenvoudig te openen batterijlade

Deze vooraf op elkaar aangesloten deurbelpakketten zijn gemakkelijk en eenvoudig te installeren  en bieden de ideale deurbeloplossing voor uw huis. Of u nu een melding wilt dat er een bezoeker is voordat hij voor de deur staat of een waarschuwing dat er iemand uw huis binnen wil komen of verlaten, met deze pakketten blijft u altijd op de hoogte en alert. Ondersteund door Honeywell ActivLinkTM Met deze pakketten met technologie voor betere betrouwbaarheid en bereik mist u nooit meer een bezoeker.

Draagbare deurbellen

Draagbare deurbellen hebben een uitstekend bereik, wat betekent dat u ze overal in huis of de tuin kunt meenemen en u nooit meer een bezoeker of pakketje van de
postbode mist.

Plug-in-deurbellen

Plug-in-deurbellen zijn altijd ingeschakeld en klaar voor gebruik. Onze reeks biedt
voordelen als onze innovatieve nachtverlichtingsmodus en USBladen, zodat u telefoons en tablets kunt laden.

Huis- en tuinpakketten

Mis nooit meer een bezoeker met dit flexibele deurbelpakket. Plaats de plug-in-deurbel in uw huis en neem de draagbare deurbel mee de tuin in, zodat u altijd weet dat er iemand aan de deur staat.

Voor- en achterdeurpakketten

Pakketten voor de voor- en achterdeur zijn een eenvoudige, probleemloze oplossing voor uw huis en bestaan uit twee drukknoppen die aangesloten zijn op één deurbel, zodat u nooit meer een bezoeker mist.

Pakket Early Alert

Een Early Alert-pakket biedt een slim, eenvoudig en effectief systeem om u te melden dat er een bezoeker komt voordat deze bij de deur is, door een externe bewegingssensor aan een deurbel te koppelen.

Deurtoegangspakketten

Met deurtoegangspakketten kunt u eenvoudig de veiligheid van uw huis verhogen via een deurbelsysteem, met een deur- en raamsensor om u te waarschuwen wanneer iemand het huis betreedt of verlaat.

De te leveren series van Honeywell Live Well zijn:

Serie 9 is het beste wat Honeywell aan deurbellen te bieden heeft, en de bellen zijn ontwikkeld voor gebruik in gezinnen met een druk leven. Ze zijn draagbaar, veelzijdig en innovatief en groeien met uw gezin mee en passen zich aan uw levensstijl aan. Deze deurbellen beschikken over de technologie Honeywell-ActivLink™ en hebben een indrukwekkend draadloos bereik van 200 meter. Dat betekent dat u ze in het hele huis of de tuin mee kunt nemen en nog steeds weet wanneer er een bezoeker aan de deur staat. Met ActivLinkTM kunt u onze deurbellen ook aan uw alarmproducten koppelen, zoals deuren raamsensors of draadloze bewegingssensors voor een vroege melding van bezoekers en een melding als er een deur geopend wordt, voor extra gemoedsrust. De deurbellen uit de Honeywell Serie 9 zijn eenvoudig te installeren en al gekoppeld, waardoor ze direct na aankoop gebruik kunnen worden. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken dankzij de batterijduur van vijf jaar en een productgarantie van twee jaar.Serie 5 deurbellen zijn gewoon stijlvol. Ze zijn compact en chique ontworpen en zitten vol geweldige functies, zodat ze door hun strakke ontwerp in ieder huis passen. Met draagbare deurbellen voor gezinnen die op zoek zijn naar flexibiliteit en plug-inpakketten voor actieve huishoudens die gemak willen; er is een Serie 5-deurbel voor ieder huishouden, van drukke stellen tot jonge gezinnen, en iedereen daar tussenin. Alle deurbellen in de Serie 5 kunnen direct gebruikt worden en beschikken over de Honeywell-ActivLink™-technologie, voor een ongelofelijk betrouwbare connectiviteit en betere batterijduur tot twee jaar, allemaal ondersteund door een productgarantie van twee jaar.Serie 3 beschikt over het beste in eenvoudige en efficiënte deurbelpakketten. Een
deurbel uit Serie 3 biedt alles wat u zoekt en nog een beetje meer, met functies die u niet verwacht, maar waar u al snel niet meer zonder kunt. Deurbellen uit Serie 3 zijn eenvoudig, betrouwbaar en probleemloos. Dankzij Honeywell- ActivLink™ zijn ze al verbonden en kunnen ze direct gebruikt worden. Door de eenvoudige installatie zonder schroeven bent u binnen een paar minuten klaar. Ze beschikken zelfs over een eenvoudig te openen batterijlade, voor nog meer gebruiksgemak. De deurbellen uit Serie 3, verkrijgbaar in draagbare en plug-in-modellen, zijn precies wat u zoekt; ze bieden een uitstekende geluidskwaliteit, betrouwbare draadloze verbinding en een tweejarige productgarantie, zodat u zich na installatie geen zorgen meer hoeft te
maken.Accesoires

De deurknoppen van Honeywell zijn de beste op de markt; een combinatie van geweldige functionaiteit en het beste ontwerp. Alles wordt geleverd met een LED-veiligheidsverlichting en onze innovatieve beveiligingsfunctie genaamd Secret Knock, die een ander melodietje speelt wanneer de knop driemaal snel achter elkaar ingedrukt wordt, zodat bewoners weten dat er vrienden of familie aan de deur staan.
Voor volledige gemoedsrust kunt u een accessoire aan uw deurbel toevoegen, om zo uw eigen deurbelalarmsysteem te creëren. Koppel uw deurbel aan een draadloze bewegingssensor en ontvang een vroege melding wanneer een bezoeker uw huis nadert, of voeg een draadloze deur- en raamsensor toe die u waarschuwt wanneer een deur geopend wordt. Alle drukknoppen en accessoires beschikken over de Honeywell-ActivLink™-technologie,  die een brede reeks mogelijkheden, betere levensduur van de batterij en een consistente  verbinding biedt die immuun is voor signaalruis, waardoor hij de meest efficiënte en betrouwbare technologie op de markt is.Uiteraard kunt u bij Euro-electronics.nl terecht voor de draadloze deurbellen van Honeywell Live Well. Bekijk hier ons assortiment Honeywell Live Well draadloze deurbellen.
      08-03-2016 21:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
 
Contactgegevens:

Euro-electronics.nl
Beatrixstraat 18
6155KV Puth
info@euro-electronics.nl

Bankgegevens:

IBAN: NL03 ABNA 0406838488

Kamer van koophandel gegevens:

KVK: 14128164
BTW: NL156444409B01

 
 
 
 
Thuisvergelijken met duizenden aanbiedingen, reviews en kortingsacties
U vind ons ook op Koopjespakker.nl
Wij werken samen met 1Korting.com en bespaardeals.nl

Euro-electronics.nl klanten waarderen ons: 8.9 / 10 op basis van 1594 beoordelingen via The Feedback Company

 
Beste bezoeker,

Maandag 27 juli t/m vrijdag 14 augustus hebben we door een vakantie periode minder bezetting waardoor het kan voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen vertraging kan oplopen.

Met vriendelijke groet, 

Euro-electronics.nl