Logo
Dit is alweer de nieuwsbrief van September 2014.

De laatste weken hebben we weer niet stil gezeten, er zijn inmiddels weer veel nieuwe handige artikelen toegevoegd aan onze webwinkel dit keer in de gadgets rubriek, momenteel hebben we maar liefst ruim 15.000 artikelen in ons assortiment! Ook is er nu een mogelijkheid uw rekening achteraf te betalen of met een eenmalige machtiging, zowel voor bedrijven als particulieren.


Nieuwe categorieën in het assortiment van Euro-electronics.nl vind u nu tussen de gadgets.
Dit assortiment aan gadgets hebben we dit keer flink aangepakt en hier vind u dan ook zeer uiteenlopende artikelen van huishoudelijke materialen tot speelgoed.

 
Inbouwradio uitgelicht
Tegenwoordig kan een radio al in het schakelmateriaal verwerkt worden en kan dan al heel handig zijn voor op de badkamer, wc of in de keuken.
Hiervoor zijn meestal 2 inbouwdozen nodig om de speaker en het tuner gedeelte te plaatsen. Voor een stereo geluid kunnen er 3 inbouwdozen geplaatst worden. Deze elementen worden afgedekt met een afdekraam van hetzelfde schakelmateriaal type dat u hebt zitten. De Busch-Radio iNet kan heel eigentijds en bijzonder comfortabel worden bediend hij kan met een smartphone of tablet heel eenvoudig ingeschakeld en bestuurd worden. Alle functies en instelmogelijkheden worden daarbij op het display van de mobiele eindapparatuur weergegeven. Ook kan de Busch-Radio iNet voor inbouwdoosmontage geheel naar wens worden uitgebreid met andere producten van Busch-Jaeger. Bijvoorbeeld met de Busch-AudioWorld inbouwluidsprekers voor inbouwradio's of het Busch-iDock-station.


Uiteraard kunt u bij Euro-electronics.nl terecht voor inbouwradio's, hieronder treft u als voorbeeld een aantal inbouwradio's aan:

Busch Jaeger future linear inbouw radio
Busch Jaeger 8216U Inet inbouwradio basis
Jung AS500 inbouw radio wit
Jung LS990 inbouw radio alpin wit
Jung music center A500 MCA100WW
Hager Berker S1 inbouwradio


Handige en meest verkochte artikelen op een rij:Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken om ons heen en wordt het ook voor u en ons interessant om ook hier gedeeld te worden. Deel ons nu ook op social media, klik hiervoor op de volgende links Facebook, Google plus of Twitter en blijf ook op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingscodes. U maakt hiermee ook nog kans op leuke prijzen of uw aankoop bedrag retour te ontvangen!
Elke gegeven beoordeling maakt ons beter! Beoordeel ons nu ook, ruim 300 klanten gingen u al voor.

Mocht het ondanks ons grote assortiment toch voorkomen dat u nog een artikel mist, meld ons dit dan op info@euro-electronics.nl. We kunnen deze dan alsnog eventueel binnen 48 uur toevoegen.

Bezoek onze webshop Euro-electronics.nl!
Alle bedragen zijn inclusief BTW