Steinel Xsolar IR wandarmatuur led LS zilver 671013

Steinel Xsolar IR wandarmatuur led LS zilver 671013
Steinel Xsolar IR wandarmatuur led LS zilver 671013
0 Review | Review toevoegen
Steinel Xsolar IR wandarmatuur led LS zilver 671013. Sensor-led-lamp XSolar L-S, voor tuin, terras en huiswand, geen stroomaansluiting vereist, 140° registratiehoek, neutraal wit licht,...

Artikelnummer

750598

Verzendkosten

€ 0,00

€ 318,99 *
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 159
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vragen over dit product?

Klik op de mail button

Steinel Xsolar IR wandarmatuur led LS zilver 671013.

Sensor-led-lamp XSolar L-S, voor tuin, terras en huiswand, geen stroomaansluiting vereist, 140° registratiehoek, neutraal wit licht, lithium-ferrum-accu, brandreserve max. 50 dagen, optionele basislichtsterkte.

Licht AAN/UIT – automatisch en zonder stroomkosten
De innovatieve sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden, schakelen het sterke led-licht automatisch in en daarna weer uit als het niet meer nodig is.

Sensor led-lamp XSolar L-S, de meest efficiënte led-zonnelamp ter wereld – en een van de mooiste. Fel licht, 365 dagen per jaar, 0,- euro stromkosten. Ideaal voor montage op tuinmuren en buitenwanden – overal waar geen stroomaansluiting is. De XSolar L-S is door en door spectaculair – op het gebied van design en al helemaal op het gebied van techniek. Het 0,5 W led-lichtsysteem met sensationele 124 lm/W is 12 keer zo efficiënt als een normale gloeilamp en verlicht een oppervlak van 30 m² gelijkmatig. De led's van STEINEL hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur, onderhoud is daarom niet nodig. Dat betekent: nooit meer lampjes vervangen!
De wandspot XSolar L-S is bovendien uitgerust met een infraroodsensor die decent aan de onderzijde van het led-paneel is geïntegreerd. Registratiehoek: 140°. Reikwijdte: 8m radiaal. Licht wordt dus alleen ingeschakeld als de sensor een beweging registreert. De sensorfunctie schakelt het licht bij een schemerwaarde van 2 lux automatisch in en de nalooptijd is geregeld via de software. Deze gepatenteerde intelligente microprocessorsturing zorgt voor maximale energie-efficiëntie. Bovendien beschikt hij over een basislichtfunctie.

Kijken we nu eens naar de twee echte efficiëntiehoogtepunten van dit buitengewone lichtsysteem. De XSolar L-S is enerzijds uitgerust met een monokristallijn zonnepaneel met afdekking van mat mineraalglas voor een optimale omzetting van het zonlicht in energie. Het zonnepaneel en led-paneel kunnen beide worden gedraaid. Door het extra geïntegreerde kompas is het eenvoudig om het zonnepaneel precies naar het zuiden te richten. Bovendien kunnen het zonnepaneel en led-paneel ook gescheiden gemonteerd worden – bijvoorbeeld rechts en links op een huishoek, om het zonnepaneel optimaal te kunnen richten. Bovendien is de XSolar L-S uitgerust met een 2500 mAh sterke lithium-ferrum-accu. Deze wordt in opgeladen staat geleverd en beschikt meteen vanaf de eerste minuut over een brandreserve van tot wel 50 dagen. Lithium-ferrum-accu's overtuigen door hun grote capaciteit, ze raken nooit helemaal leeg en functioneren ook bij temperaturen onder nul zonder verliezen. Bovendien kan de accu m.b.v. een micro-USB aansluiting handmatig worden opgeladen – als de zon eens voor langere tijd op vakantie mocht zijn.

 
Klasse Spot/schijnwerper
Serie Xsolar
Soort armatuur Schijnwerper
Uitvoering Rechthoek
Montagewijze Opbouw
Met montagebeugel Nee
Lamptype LED
Geschikt voor aantal lampen 1
Lamphouder Geen
Lampvermogen 0.5 W
Lichtstroom 62 lm
Regeling Geen
Regeling inbegrepen Ja
Ontstekingsapparaat Geen
Ontstekingsapparaat inbegrepen Nee
Schakeling Geen
Dimbaar Nee
Nom. spanning 230 V
Geschikt voor doorvoerbedrading Nee
Elektrische aansluiting met connectorsysteem Nee
Materiaal behuizing Aluminium
Kleur behuizing Zilver
Lichtverdeling Symmetrisch
Stralingshoek Middelstralend
Lengte 205 mm
Breedte 350 mm
Hoogte/diepte 240 mm
Beschermingsgraad (IP) IP44
Slagvastheid Geen
Balvaste uitvoering Nee
Met bewegingssensor Ja
Met lichtbron Ja
Kleur lichtbron Wit
Kleurtemperatuur 4000 K
Energiebesparend Ja
Lichtopbrengst Bij schemer 3%, bij beweging 100%
Geschikt voor badkamer Nee
Badkamer zone N.v.t.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl