Clickfit Evo spanthaak 1008045

Clickfit Evo spanthaak 1008045
Clickfit Evo spanthaak 1008045
Clickfit Evo spanthaak 1008045
0 Review | Review toevoegen
Clickfit Evo spanthaak 1008045. De ClickFit EVO Spanthaak is volgens Esdec multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Daar waar de originele dakhaak niet kan worden aangebracht,  biedt...

Artikelnummer

2850344302

Verzendkosten

€ 6,75

€ 9,30 *
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vragen over dit product?

Klik op de mail button

Clickfit Evo spanthaak 1008045.

De ClickFit EVO Spanthaak is volgens Esdec multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Daar waar de originele dakhaak niet kan worden aangebracht,  biedt het nieuwe product met bredere bovenplaat en verschillende schroefopties de uitkomst. Net als de universele ClickFit EVO dakhaak, is de ClickFit EVO Spanthaak vervaardigd uit het Magnelis-staal, wat bekendstaat om zijn uitstekende corrosieweerstand en zelfherstellende eigenschappen.

De ClickFit EVO Spanthaak gebruikt een haak, met bredere bovenplaat, die op een spantbalk of tegenlat kan worden geschroefd.


ClickFit EVO; universeel en snel

Het montagesysteem bestaat uit 4 componenten waarmee u alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak kunt monteren. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om dit montagesysteem twee keer zo snel te plaatsen.

Flexibel en eenvoudig monteren

Gaat u aan de slag met Clickfit EVO, dan heeft u aan één stuk gereedschap genoeg. De revolutionaire haak- en kliktechniek maakt andere gereedschappen overbodig. Dankzij het slimme ontwerp van dit innovatieve montagesysteem kunt u de panelen zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

De klik met de klant

Met ClickFit EVO blijft de dakconstructie van de eindgebruiker volledig intact. Het is niet nodig om te boren in de bestaande dakconstructie. De universeel verstelbare dakhaak past op alle dakpan/panlat-combinaties en de doordachte waterkering gaat lekkage op een slimme manier tegen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

info@euro-electronics.nl